Service

Meubelstoffeerderij D.Hummel service

Wij van meubelstoffeerder D.Hummel willen net dat beetje extra service voor onze klanten bieden. Naast onze haal en breng service bieden wij de mogelijkheid van aan huis service. Op deze manier willen wij onze klanten volledig ontzorgen. Uw meubels zijn onze zorg!

Meubelstoffeerderij D.Hummel haal en breng service


Bij meubelstoffeerderij D.Hummel denken wij ook aan mensen die minder mobiel zijn. Wanneer het voor u moeilijk is om op eigen kracht onze showroom te bezoeken lossen wij dit graag voor u op. Wij bieden een vervoerservice voor mensen die om wat voor reden dan ook verhinderd zijn om zelf naar onze showroom te komen. U wordt thuis door een van onze medewerkers opgehaald en naar onze showroom gebracht. Zo maken wij het voor mindervaliden ook gemakkelijk om onze collectie eens in het echt te komen bekijken of om advies in te komen winnen bij een van onze medewerkers.

Ziet u dit als dé oplossing voor uw situatie? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor onze vervoersservice.

Service aan huis


In sommige gevallen blijkt dat service aan huis dé uitkomst is voor de behoefte van onze klant. Meubelstoffeerderij D.Hummel geeft graag gehoor aan deze vraag. Wanneer het niet mogelijk is de meubels te vervoeren of er andere redenen zijn waarom dit niet gewenst is kunnen wij veel van onze diensten op locatie uitvoeren. Denk hierbij aan ingebouwde meubels in bijvoorbeeld boten of caravans. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.