Verkoop stoelen en fauteuils

De beste kwaliteit van stoelen

Bij D. Hummel worden alleen stoelen van de beste kwaliteit verkocht. Hierbij komt een gegarandeerd zitcomfort en zeer duurzame stoelen waarmee u jaren vooruit kunt. Bij D. Hummel worden een aantal verschillende merken stoelen verkocht. Deze merken zijn onder andere; Het Anker, De Toekomst, Koopmans en Revalux. Deze merken staan allen garant voor zeer comfortabele stoelen en fauteuils.

Relax fauteuils

Een van deze soorten fauteuils zijn de zogeheten Relax fauteuils. Deze zijn speciaal gemaakt voor het geheel ontspannen. Deze stoelen kunnen bijna allemaal op meerdere verschillende standen gebruikt worden. U kunt rechtop zitten, maar ook de stoel geheel kantelen zodat u heerlijk kunt gaan liggen. Manueel kunnen deze standen altijd bereikt worden, maar veel fauteuils hebben daarnaast een elektrisch verstelfunctie.

Speciale senioren fauteuils en stoelen

stoelen
Naast de benoemde Relax fauteuils heeft D. Hummel ook een zeer uitgebreid aanbod aan speciale senioren fauteuils en stoelen. Deze zijn speciaal gemaakt voor senioren die moeite hebben met bepaalde bewegingen en dus minder gemakkelijk uit een lage fauteuil kunnen opstaan. Hiervoor worden speciale senioren stoelen gemaakt die door ergonomie de senioren kunnen helpen om op te staan uit zo’n stoel. Zo heeft u als senior niet alleen een fauteuil om in te ontspannen maar ook een stoel die verder geen problemen oplevert. Dit kan zelfs nog verder uitgebreid worden naar speciale sta-op stoelen. Deze stoelen zijn gemaakt om, zoals het woord al zegt, te helpen met opstaan. Gegarandeerd zitcomfort maar ook ideaal voor senioren of andere mensen die moeite hebben met opstaan. Deze sta-op stoelen hebben een speciale functie waardoor het vrijwel geen moeite kost om op te staan uit deze stoel. Vooral voor senioren die bijvoorbeeld veel last hebben van bepaalde gewrichten, of bijvoorbeeld moeten herstellen van een operatie, is een sta-op fauteuil de perfecte stoel.